Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec e ca şi plecat de la FCSB! Anglia, Rusia şi Turcia, trei dintre variante! CFR stă şi ea la pândă. Detalii

Alibec e ca şi plecat de la FCSB! Anglia, Rusia şi Turcia, trei dintre variante! CFR stă şi ea la pândă. Detalii

Superliga

Comentarii

Experienţa lui Denis Alibec la FCSB se încheie după doar un an şi jumătate, perioadă în care atacantul de 27 de ani a strâns 42 de meciuri în toate competiţiile, marcând 12 goluri.

Cumpărat de la Astra la începutul lui 2017, Alibec e liber să plece la orice club care va achita 1,7 milioane de euro, iar Gigi Becali nu duce lipsă de variante.

Patronul FCSB susţine că are pe masă şapte oferte pentru Alibec, iar atacantul e dorit inclusiv de noua campioană a României, CFR Cluj.

Din informaţiile Telekom Sport, cea mai probabilă destinaţie a lui Alibec va fi Turcia, acolo unde este dorit de Bursaspor, "la pachet" cu tehnicianul Marius Şumudică (detalii).

"Pentru Alibec am 7 oferte. Am şi din Turcia, şi din Rusia, şi din Anglia... Sa vedem care-o fi, unde se duce. Ăia care îmi dădeau 7 milioane m-au întrebat de ce-l dau cu 1,7 acum. Le-am zis că m-am certat cu el şi nu-l mai vreau. Va pleca sigur. Mi-a spus un băiat, prieten cu patronul CFR, că l-ar vrea şi ei. Îl dau, n-am nicio problema. Nu e vorba de rivalitate, eu îl dau. Îl dau şi-n Africa. Dacă eu nu-l vreau, nu consider că e vreo problemă să ajungă la CFR. Să-l cumpere şi să facă ce vor cu el. Pe Budescu îl dau cu două milioane, nu trebuie să achite clauza de 3 milioane", a anunţat Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: alibecfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare