Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec e istorie pentru FCSB | Dică şi-a făcut planurile de vacanţă şi a ales atacantul pe care vicecampioana şi-l doreşte!

Alibec e istorie pentru FCSB | Dică şi-a făcut planurile de vacanţă şi a ales atacantul pe care vicecampioana şi-l doreşte!

FCSB

Comentarii

FCSB negociază pentru transferul unui atacant din Zimbabwe, ce evoluează în prezent în Africa de Sud. Khama Billiat nu a evoluat niciodată în Europa, având în carieră echipe precum CAPS United, Ajax Cape Town şi Mamelodi Sundowns.

Potrivit jurnaliştilor de la Mozzart Sport, vicecampioana este interesată de vârful Khama Billiat, legitimat în Africa de Sud la Mamelodi Sundowns. Jucătorul în vârstă de 27 de ani poate evolua ca atacant central, dar şi în benzi, fiind apreciat pentru viteza pe care o are.

Conform sursei citate, Billiat mai este dorit şi de Steaua Roşie Belgrad, Ludogoreţ, dar şi de echipe din Turcia. Billiat este în acest moment liber de contract şi cere un salariu de 400.000 de euro pe an.

Varful din Zimbabwe a fost desemnat in 2016 cel mai bun jucator din campionatul Africii de Sud si a castigat si Liga Campionilor Africii cu Mamelodi Sundowns.

Afla mai multe despre: khama billiatsteauafcsbtransferinteres 

viewscnt
Articole similare