Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec, eroul campioanei: ”Am venit aici să marchez goluri” Atacantul regretă eliminarea celor trei echipe româneşti din Europa

Alibec, eroul campioanei: ”Am venit aici să marchez goluri” Atacantul regretă eliminarea celor trei echipe româneşti din Europa

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei Chindia Târgovişte. Singurul gol al meciului a fost marcat de Denis Alibec.

CFR Cluj, maxim de puncte după primele trei runde

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1. Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 52. Formaţia lui Marius Şumudică are maxim de puncte după primele trei etape şi aşteaptă duelul cu Young Boys Berna. Este cel mai bun început de sezon al CFR-ului din ultimii ani.

Eroul clujenilor din acest joc a fost Denis Alibec: ”Mă bucur că am reuşit să marchez, în primul rând că am reuşit să câştigăm e important, suntem singura echipă cu trei victorii din trei şi sperăm să o ţinem tot aşa. De aceea am venit, încerc să ajut echipa cât pot şi să marchez cât mai multe goluri” a mărturisit marcatorul CFR-ului din jocul contra Chindiei.

Pentru CFR urmează duelul cu Young Boys Berna: ”E probabil cel mai important meci al sezonului în momentul acesta, o să încercăm să jucăm la fel, să jucăm ofensiv, pentru că jucăm acasă şi trebuie să luăm cele trei puncte. Este cea mai mare echipă din ţară şi de aceea am ales să vin aici.” s-a confesat atacantul echipei naţionale.

Alibec regretă eliminarea celorlalte echipe care au reprezentat România în Europa în acest sezon: ”Normal că îmi pare rău, sincer nu mă aşteptam să iasă toate trei, chiar îmi pare foarte rău pentru ei, sunt foşti colegi, colegi la naţională, dar asta este viaţa, sper ca la anul să fim cât mai multe echipe în Europa.” a mai spus Alibec.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare