Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec îşi pregăteşte viitorul. Atacantul roş-albaştrilor investeşte la o echipă din România

Alibec îşi pregăteşte viitorul. Atacantul roş-albaştrilor investeşte la o echipă din România

Fotbal intern

Comentarii

Farul Constanţa a renăscut graţie suporterilor, iar acum, după promovarea din sezonul trecut, echipa se luptă cu şanse reale la accederea în liga secundă. Farul este pe locul al doilea în clasamentul Seriei a II-a, la doar două puncte de liderul Progresul Spartac.

Suporterii Farului au postat pe pagina de Twitter un clip VIDEO în care le mulţumesc tuturor celor care au devenit membri cotizanţi. Printre aceştia şi-au făcut loc şi jucătorii Denis Alibec, Daniel Florea, Alexandru Măţel şi Cosmin Matei. 

Membrii cotizanţi sunt împărţiţi pe trei categori, în funcţie de suma donată: Cadet, Senior, Marinar şi Lup de mare. Toţi cei patru au rangul "Lup de mare", adică donează cel puţin 600 de lei, lunar, pentru SSC Farul Constanţa.

Născut în Mangalia, Alibec a evoluat pentru Farul la începutul carierei, de unde a plecat la Inter Milano, pentru 500.000 de euro. Daniel Florea, în prezent la UTA Arad, a început fotbalul la Farul, după care a mai evoluat pentru Callatis Mangalia, Delta Tulcea, Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu. Alexandru Măţel, legitimat la Dinamo Zagreb, e născut în Constanţa şi, de asemenea, a evoluat pentru Farul, Delta Tulcea şi Astra. Trecut pe la FCSB, Dinamo şi Astra, Cosmin Matei a debutat în fotbalul mare la Farul.

Începând cu data de 01.08.2017 a fost implementat noul sistem de cotizaţii diferenţiate pentru sezonul 2017 – 2018, după cum urmează:

100 de lei/ pers. – “CADET”, pentru cei care nu au împlinit vârsta de 18 ani.
100 de lei/ pers. – “SENIOR”, pentru toţi suporterii pensionari;
300 de lei/ pers. – “MARINAR”
600 de lei/ pers. – “LUP DE MARE”

 

Afla mai multe despre: farulconstantachiajnaalibecprogresul spartacconcordia chiajnadinamo 

viewscnt
Articole similare