Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec poate pleca astăzi de la vicecampioana României | Două oferte din Liga 1 pe numele atacantului exclus din lot de Dică

Alibec poate pleca astăzi de la vicecampioana României | Două oferte din Liga 1 pe numele atacantului exclus din lot de Dică

FCSB

Comentarii

Patronul vicecampioanei a declarat că FCSB are două oferte din Liga I pentru transferul lui Denis Alibec, subliniind că mutarea se va concretiza în cursul zilei de azi.

Exclus din lot de Nicolae Dică, Denis Alibec n-a mers în cele două stagii de pregătire din această vară şi e pus pe lista de transferuri a vicecampioanei. În ultimele zile au existat mai multe discuţii despre plecarea atacantului şi se pare că astăzi una dintre oferte se va concretiza. Acesta va pleca de la FCSB contra sumei de 1,4 milioane de euro.

Patronul echipei a precizat că există două oferte din Liga 1 pentru Alibec şi că astăzi se vor face toate actele de transfer.  În vârstă de 27 de ani, Denis Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la Farul Constanţa, Inter Milano, Mechelen, FC Viitorul şi Bologna.

Chiar dacă e cu un pas plecat de la echipă, războiul dintre Denis Alibec şi FCSB s-a mutat la comisii.  FCSB îi cere, prin Comisia de Disciplină, lui Denis Alibec 67.000 de euro, ceea ce ar reprezenta cea mai mare amendă pe care a primit-o vreodată un fotbalist din Liga 1. 

Afla mai multe despre: fcsbsteauaalibecdecizietransfer 

viewscnt
Articole similare