Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec rupe tăcerea după scandalul cu Mihai Stoica: "Îmi pare rău dacă am avut vreo reacţie necontrolată!"

Alibec rupe tăcerea după scandalul cu Mihai Stoica: "Îmi pare rău dacă am avut vreo reacţie necontrolată!"

FCSB

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Denis Alibec, a notat, marţi, într-un mesaj postat pe Facebook, că i se întâmplă uneori să fie nervos pe teren şi îi pare rău dacă a avut vreo reacţie necontrolată, însă reacţiile sale vin pentru că îşi doreşte foarte multe.

"Mi se întâmplă să fiu uneori nervos pe teren. Îmi pare rău dacă am avut vreo reacţie necontrolată, dar dacă se întâmplă asta e pentru că îmi doresc foarte multe. Îmi doresc să-mi iasă jocul, îmi doresc să ajut echipa, îmi doresc victorii şi rezultate bune, atât în cupele europene, cât şi în Liga 1 şi Cupa Romaniei. Vreau să câştig cât mai multe trofee cu Steaua şi să fac perfomanţă. De fiecare dată intru pe teren şi dau totul. Poate uneori îmi ies toate, alteori mai puţine, dar nu pot să vă asigur decât că eu fac tot ce pot pentru ca la sfârşitul jocului să pot spune: Am dat totul! Indiferent care a fost rezultatul jocului să ne aplaudăm reciproc privindu-ne în ochi", a scris Alibec pe pagina sa de Facebook.

Denis Alibec a făcut un apel către suporteri, să vină la stadion în număr cât mai mare. "Joi e primul meci din grupele Europa League şi sper să veniţi cât mai mulţi la stadion. Avem nevoie de un stadion plin şi să luptăm alături de voi pentru victorie! Forza Steaua!".

Oficialul grupării FCSB, care a avut un conflict verbal cu Denis Alibec în timpul partidei cu FC Viitorul, jucătorul răspunzându-i ironic în urma unui sfat tehnic venit de pe bancă, a precizat că va face un pas în spate şi că va trece peste orgolii. “Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate şi să aplaud evoluţiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puţin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul şi să-şi pună în valoare calităţile incontestabile. P. S. Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar aşa, pentru a respecta în totalitate adevărul”, a mai scris Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: alibecmihai stoicareactiescandaldeclaratiifacebookdezvaluirimesajpostare 

viewscnt
Articole similare