Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec s-a dezlănţuit! L-a făcut "praf" pe Haţegan şi şi-a anunţat plecarea de la Astra: "E numai vina conducerii"

Alibec s-a dezlănţuit! L-a făcut "praf" pe Haţegan şi şi-a anunţat plecarea de la Astra: "E numai vina conducerii"

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec a fost extrem de nemulţumit la finalul înfrângerii cu Dinamo, 0-2. Atacantul giurgiuvenilor l-a ironizat pe Ovidiu Haţegan şi şi-a anunţat plecarea de la Astra.

Întrebat la flash interviul de la finalul meciului de ce nu s-a transferat, Alibec a dezvăluit că nu el a refuzat ofertele, ci Ioan Niculae. Totuşi, atacantul a spus că are o înţelegere cu patronul echipei şi va pleca la vară: "Nu am refuzat-o eu, nu am fost lăsat să plec. Am discutat cu domnul Niculae şi am căzut de comun acord să rămân până în vară, să ne batem la campionat. Am vorbit şi cu cei de la naţională şi mi-au spus că dacă voi continua aşa, voi fi convocat. Depinde doar de mine să fiu acolo".

Alibec nu a ezitat să dea şi în conducere: "E numai vina conducerii că s-a ajuns la acea depunctare. Pentru punctele de azi e vina noastră".

  • Nouă goluri a marcat Denis Alibec în acest sezon din Liga 1
  • 1,5 milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com

Vârful de atac l-a "lovit" şi pe Ovidiu Haţegan în urma arbitrajului de sâmbătă seară şi crede că se vrea introducerea lui Dinamo în play-off: "Arbitrul, aţi văzut şi dumneavoastră, Perovic dă mingea pe lângă Dima, mai face doi paşi şi cade, dă fault. Fabbrini intră în Crepulja şi dă penalty. La noi, de două ori mi-a pus-o pe gleznă, nici măcar galben. Probabil sunt jocuri făcute să intre şi Dinamo în play-off. Nu ai cum, ca arbitru de Champions League cum se consideră domnul Haţegan să nu vezi nişte lucruri foarte simple. Le-am văzut şi eu din jumătatea adversă".

"În primul rând nu am avut atitudine în joc, am jucat parcă cu frică de Dinamo. Având în vedere că i-am bătut pe unde i-am prins, azi am jucat ca şi cum am fi jucat cu Real Madrid", a mai spus Alibec despre Dinamo - Astra 2-0. 

Afla mai multe despre: denis alibecastraalibec pleacatransfer alibec 

viewscnt
Articole similare