Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec sau Gnohere? E marea întrebare înaintea meciului cu Plzen din Europa League

Alibec sau Gnohere? E marea întrebare înaintea meciului cu Plzen din Europa League

FCSB

Comentarii

Aflat în plin scandal cu Mihai Stoica după evoluţia din meciul cu Viitorul, Alibec nu mai e susţinut nici de vestiar şi şi-ar putea pierde locul de titular. Gnohere stă la pândă.

Adus la FCSB în postura de vedetă a echipei, Alibec s-ar putea trezi scos din echipă. Nici cifrele nu-l recomandă pe atacant. Deşi a început ca titular în toate partidele de campionat, Alibec n-a reuşit încă să înscrie vreun gol. Gnohere e golgheterul echipei. 

"Atmosfera este una bună în ciuda ultimei înfrângeri. Trebuie să ne revenim repede pentru că joi avem un meci în care este obligatorie victoria. Nu e o explicaţie pentru ce se întâmplă cu Steaua. Poate că nu am depus efortul maxim, iar atunci când nu realizezi acest lucru, iar echipa adversă îşi dă viaţa pe teren pentru a o învinge pe Steaua lucrurile se complică. Meciul cu Plzen este unul pe care trebuie neapărat să-l câştigăm, mai ales după înfângerea cu Viitorul. Eu muncesc din greu ca să fiu în primul 11, dar numai antrenorul alege pe cine trimite în teren. Cel mai important lucru este să ne calificăm în primăvara europeană, iar acest lucru ar fi extraordinar pentru toată lumea", a spus Harlem pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecharlem gnoheresteauafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare