Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Dudea îşi susţine fostul coechipier: ”Nistor e un băiat excepţional, un căpitan care ştie să ţină vestiarul”

Alin Dudea îşi susţine fostul coechipier: ”Nistor e un băiat excepţional, un căpitan care ştie să ţină vestiarul”

Cupa României

Comentarii

Chindia Târgovişte joacă miercuri, de la 21:30 cu CFR Cluj în Cupa României. Partida va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1.

Alin Dudea, fotbalist adus în această vară de Chindia de la Dinamo crede că meciul contra campioanei României reprezintă o şansă bună pentru el şi colegii săi de a se face remarcaţi: ”CFR este campioana de anul trecut, şi chiar dacă aua vut un început mai greu, probabil o să redevină forţa de anul trecut. Dar dacă ne mobilizăm cu toţii, probabil o să facem un meci bun. Eu cred că acest meci reprezintă o bună oportunitate pentru noi şi pentru ceilalţi jucători de a ne afirma şi sperăm să putem produce o surpriză. Domnul Moldovan are experienţă mare şi nu pune presiune pe noi, dar noi ne dorim să câştigăm acest meci, chiar dacă avem ca adversar CFR Cluj” a declarat Dudea.

Fost coechipier cu Valentin Costache şi bun prieten cu mijlocaşul CFR-ului, Dudea a recunoscut că pentru ei doi, meciul Chindia - CFR Cluj a început mai devreme: ”Costache e fratele meu, deja am început să vorbim şi să ne tachinăm. Abia aştept să mă revăd cu el” spune Alin.

Citeşte şi: Prima decizie a lui Claudiu Niculescu. Ce se întâmplă cu Dan Nistor

Fost jucător la Dinamo, Dudea a comentat şi situaţia tensionată de la gruparea din Ştefan cel Mare. Jucătorul Chindiei se declară alături de Dan Nistor, fostul său coechipier: ”Un băiat excepţional, un căpitan care ştie să ţină vestiarul. Dar, acolo ştiţi cum este, acolo tot timpul apare ceva, suntem obişnuiţi” a mărturisit Alin Dudea.  

Afla mai multe despre: alin dudeachindia târgovişteviorel moldovandinamo bucureştidan nistor 

viewscnt
Articole similare