Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Firfirică, al cincilea atlet român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Alin Firfirică, al cincilea atlet român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Atletism

Comentarii

Sportivul Alin Firfirică s-a calificat, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, el devenind al cincilea atlet român care obţine dreptul de a participa la ediţia de aul viitor a competiţiei.

Alin Firfirică a câştigat proba de aruncare a discului din cadrul Memorialului “Kamila Skolimowska” de la Cracovia (Polonia), aruncând 67,32 m din a doua încercare (P.B.).Potrivit FR Atletism, Alin Firfirică a aruncat peste 67 de metri de două ori la Cracovia: 67,32 la a doua încercare şi 67,26 la ultima tentativă. În concursul din Polonia, sportivul român i-a devansat pe Piotr Malachowski (Polonia) – 65,71 şi Andrius Gudzius (Lituania) – 65,17.

Firfirică este al cincilea atlet român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după Florentina Marincu-Iusco (Sp CN Cetate Deva – lungime), Alina Rotaru (CSM Bucureşti – lungime), Claudia Bobocea (CSA Steaua – 1.500 m), Daniela Stanciu (CSA Steaua – înălţime).

Alin Firfirică este legitimat la clubul Steaua Bucureşti, acolo unde este pregătit de către antrenoarea Daniela Costian.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: atletism 

viewscnt
Articole similare