Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Minteuan a rupt tăcerea după ce s-a certat cu Dan Petrescu şi a plecat de la CFR Cluj: ”Lipsa de bărbăţie m-a deranjat cel mai mult”

Alin Minteuan a rupt tăcerea după ce s-a certat cu Dan Petrescu şi a plecat de la CFR Cluj: ”Lipsa de bărbăţie m-a deranjat cel mai mult”

Superliga

Comentarii

Alin Minteuan, secundul dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj, a povestit versiunea lui despre motivul pentru care a izbucnit scandalul.

Dan Petrescu a întrerupt colaborarea cu Alin Minteuan, după un scandal izbucnit pe tema amânării primelor. Şefii campioanei României a propus amânarea primelor, din cauza pandemiei de coronavirus, lucru acceptat de Dan Petrescu şi ceilalţi colaboratori ai săi. Singurul care n-a acceptat să semneze a fost Alin Minteuan, lucru care l-a enervat pe Dan Petrescu. 
Antrenorul lui CFR Cluj a cerut îndepărtarea lui, lucru care s-a şi întâmplat. Minteuan spune că a încercat ulterior să poarte o discuţie cu Dan Petrescu, dar acesta nu i-a mai răspuns la telefone:
”Nu mi-a răspuns Petrescu! L-am sunat, nimic! I-am transmis un mesaj prin cineva, niciun semn, nimic! Petrescu nu mai vrea să discute cu mine! Am crezut că putem avea o discuţie ca nişte adevăraţi profesionişti, dacă tot ne credem profesionişti, dar m-am înşelat.
 
Lipsa de bărbăţie m-a deranjat cel mai tare! Şi la el, şi la toţi cei care decid în club. Nu se face aşa ceva nici cu cel mai mare duşman, darmite cu unul cu care ai făcut echipă. Nu mai vrei pe cineva, cheamă-l frumos, spune-i direct, 'Vezi că nu-mi mai place faţa ta, urmează o strângere de mână şi ne despărţim ca nişte gentlemeni'. Dar se pare că sunt tot mai puţini gentlemeni”, a declarat Minteuan pentru GSP.RO.

Costin Curelea, înlocuitorul lui Alin Minteuan la CFR Cluj

Costin Curelea (35 de ani) va fi înlocuitorul lui Alin Minteuan la CFR Cluj, scrie 100% sport. Fostul atacant de la Sportul Studenţesc, acolo unde a fost antrenat de Petrescu, dar şi de la Dinamo Minsk sau U Craiova, o lasă pe Academica Clinceni, acolo unde era secundul lui Ilie Poenaru.
 
Lângă Poenaru la Clinceni rămân alţi doi secunzi, Marin Dună şi Adrian Ene. 

Cum a reacţionat Dan Petrescu după ce Alin Minteuan a refuzat să semneze amânarea primelor

ProSport susţine că Dan Petrescu a fost surprins de veste, mai ales în condiţiile în care discutase cu Alin Minteuan despre decizia conducerii: „Sunt puţin supărat, pentru că toată lumea a înţeles criza aceasta şi era doar o întârziere. N-am înţeles, mai ales că a jucat atâţia ani la CFR. N-am înţeles nimic. Mi-a promis că e totul OK şi s-a sucit. M-a deranjat puţin”, a declarat Dan Petrescu pentru sursa citată. 
 
 
 

Afla mai multe despre: alin minteuan 

viewscnt
Articole similare