Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Petrache, după o nouă amânare a meciului cu Belgia: ”A treia oară va fi bine!”

Alin Petrache, după o nouă amânare a meciului cu Belgia: ”A treia oară va fi bine!”

Rugby

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby e convins ca partida dintre România şi Belgia, amânată pentru a două oară din cauza pandemiei de coronavirus, se va juca în primăvară şi va fi cu noroc pentru echipa „Stejarilor”.

Echipa naţională de rugby a încheiat orice activitate internaţională pe acest an! Din cauza pandemiei de coronavirus, forul european a suspendat toate meciurile până în ianuarie 2021, implicit şi partida dintre România şi Belgia.

Ultimul meci din cadrul Rugby Europe Championship ar fi trebuit să se dispute pe 1 noiembrie. Vestea nu a picat bine pentru şeful de la Federaţia de Rugby!

”Este destul de dificil pentru noi pentru că este a doua oară când anulăm meciul cu Belgia şi cred eu că eram foarte pregătiţi să îl disputăm” - Alin Petrache, preşedinte al Federaţiei Române de Rugby.

Aflaţi de trei săptămâni în cantonament la Snagov, „Stejarii” s-au obişnuit greu cu ideea că nu vor mai juca niciun meci anul acesta la echipa naţională.

”Jucătorilor nu le-a picat bine că nu vor mai juca nici meciul cu Belgia, nici cele două partide amicale cu Rusia” - Alin Petrache, preşedinte al Federaţiei Române de Rugby.

Amânată deja până acum de două ori, Petrache speră ca partida să se dispute în primăvară!

„Aşa cum am discutat cu forul european, sper să putem juca această restanţă, după care să începem programul normal al Campionatului European. Meciul cu Belgia este ca o finală, cu siguranţă, jucătorii se vor pregăti mai intens, cu cât aşteptarea e mai mare, cu atât meciul va fi mai intens şi mai puternic” - Alin Petrache, preşedinte al Federaţiei Române de Rugby.

Afla mai multe despre: alin petrache 

viewscnt
Articole similare