Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Toşca a fost propus la Anderlecht. Răspunsul tranşant dat de belgieni

Alin Toşca a fost propus la Anderlecht. Răspunsul tranşant dat de belgieni

Stranieri

Comentarii

Alin Toşca a fost propus la Anderlecht, dar belgienii au transmis că nu au nevoie de serviciile fundaşului român. Fostul jucător al FCSB-ului are şanse mari să plece de la Betis în această iarnă.

Internaţionalul român n-a mai fost folosit de Betis în ultimele meciuri şi nu mai este considerat o opţiune pentru apărare. Toşca a rămas rezervă chiar şi în momentele în care Betis a avut absenţe importante în defensivă. În aceste condiţii, Toşca îşi caută echipă în această iarnă şi are unele soluţii. În alte cazuri, a fost refuzat.

Potrivit estadiodeportivo.com, Alin Toşca a fost propus la Anderlecht, dar belgienii suflă acum şi în iaurt după ce s-au păcălit cu Nicolae Stanciu. Herman Van Holsbeeck, directorul sportiv al lui Anderlecht, a declarat că i-a fost propus Alin Toşca, dar fundaşul de 25 de ani nu intră în planurile lor.

Alin Toşca a fost monitorizat şi de Club Bruges, dar afacerea nu s-a realizat. În schimb, internaţionalul român ar putea ajunge în Grecia, unde este dorit de PAOK Salonic şi Olympiacos.

Afla mai multe despre: alin toscaanderlechtbetis sevilla 

viewscnt
Articole similare