Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Toşca şi-a analizat adversarii de mâine: „El este cel mai bun jucător al Armeniei” + Comparaţia cu meciul de acum 4 ani

Alin Toşca şi-a analizat adversarii de mâine: „El este cel mai bun jucător al Armeniei” + Comparaţia cu meciul de acum 4 ani

Echipa națională

Comentarii

Alin Toşca, jucătorul echipei naţionale, a vorbit, marţi, despre şansele României în meciul cu Armenia din preliminariile CM 2022.

Meciul dintre România şi Armenia va avea loc miercuri, de la ora 19:00 şi va putea fi urmărit în format liveTEXT pe telekomsport.ro.

Toşca a dat drept naţionala României favorită în meciul cu Armenia, însă îşi avertizează colegii să nu îşi subestimeze adversarii.

„În mod normal putem spune că suntem favoriţi cu Armenia, dar în fotbalul modern oricine poate învinge pe oricine. S-a creat un echilibru, nu mai există scoruri aşa de mari ca înainte. De aceea e foarte important să fim conştienţi că trebuie să fim o echipă şi să dăm totul pe teren.

E important ca împotriva Armeniei să nu intrăm cu gândul că suntem favoriţi. Mhitarian este cel mai bun jucător al Armeniei, el poate face diferenţa. Şi atunci automat că neavându-l pe el, ei se vor uni şi mai mult şi vor forma un grup mai mult ca în alte meciuri", a spus jucătorul român.

„Selecţionerul ne dă foarte multe informaţii”

Pe teren în meciul cu Germania, Alin Toşca este şi unul din cei 3 “supravieţuitori” dintre tricolorii care au jucat în victoria cu Armenia, 1-0 la Bucureşti, din 2017.

„La precedentul meci cu Armenia de pe Arena Naţională (n.r. 2017, scor 1-0) ţin minte că am dominat, ne-am creat multe ocazii, dar golul l-am înscris pe final prim Maxim. Sper ca de data asta să înscriem mai repede şi să ne facem meciul mai uşor. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să dăm totul pe teren.

Cred că la echipa naţională toţi jucătorii au valoare, sunt foarte bine pregătiţi şi pe lângă asta, selecţionerul ne dă foarte multe informaţii şi fiecare ştie ce are de făcut atunci când intră pe gazon. De asta nu cred că există probleme atunci când intervin schimbări în echipă", a conchis fundaşul României.

Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia:

    PORTARI: Florin Niţă, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;
    FUNDAŞI: Vasile Mogoş, Ionuţ Nedelcearu, Alin Toşca, Vlad Chiricheş, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicuşor Bancu;
    MIJLOCAŞI: Răzvan Marin, Alexandru Creţu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;
    ATACANŢI: Claudiu Keşeru, George Puşcaş.

Afla mai multe despre: alin toscaromania - armenia 

viewscnt
Articole similare