Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alina Dumitru, Andreea Chiţu şi Sandra Izbaşa, înaintate în grad cu prilejul Zilei Forţelor Terestre

Alina Dumitru, Andreea Chiţu şi Sandra Izbaşa, înaintate în grad cu prilejul Zilei Forţelor Terestre

Alte sporturi

Comentarii

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, le-a înaintat în grad, luni, pe sportivele Alina Dumitru, Andreea Chiţu şi Sandra Izbaşa, membre ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul MApN.

 Cele trei sportive sunt, începând de astăzi, locotenent-colonel - Alina Dumitru şi căpitan - Andreea Chiţu şi Sandra Izbaşa.

”Cărţile dumneavoastră de vizită, traseul profesional, pregătirea şi realizările dumneavoastră, impresionante pentru fiecare în parte, vă recomandă pentru această avansare”, a spus ministrul Mihai Fifor.

De asemenea, ministrul Apărării Naţionale a evocat trăirile pe care le-a avut atunci când drapelul tricolor a fost înălţat pe catargul cel mai înalt la diversele competiţii sportive, la care cele trei au participat şi le-a urat succes în activitatea de antrenorat şi ca mentori al tinerilor sportivi.

Activitatea de luni a avut loc cu prilejul Zilei Forţelor Terestre.

Locotenent-colonelul Alina Dumitru este multiplă campioană europeană la judo, medaliată cu bronz la campionatele mondiale, iar în anul 2008 a devenit prima campioană olimpică din istoria judoului românesc.

Căpitanul Andreea Chiţu este vicecampioană mondială la judo în 2014 şi 2015 şi campioană europeană în 2012 şi 2015.

Căpitanul Sandra Izbaşa este campioană olimpică în 2008, la Beijing, şi în 2012, la Londra, multiplă medaliată la campionatele europene, în anii 2005, 2006, 2007, 2008, 2011 şi 2012 şi la campionatele mondiale din 2006, 2007, 2008 şi 2010.

Afla mai multe despre: alina dumitruandreea chiţusandra izbaşadecorarepremiere 

viewscnt
Articole similare