Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aliou Cisse se laudă singur după victoria cu Polonia: "Ăsta e motivul pentru care am câştigat!"

Aliou Cisse se laudă singur după victoria cu Polonia: "Ăsta e motivul pentru care am câştigat!"

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa Senegalului, disciplinată, solidă, aplicată, a ''dejucat planurile'' Poloniei, pe care a învins-o cu 2-1, marţi pe stadionul Spartak din Moscova, în Grupa H a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a afirmat selecţionerul Aliou Cisse.

"Am pregătit acest meci cu o echipă pe care o cunoşteam bine, foarte periculoasă, care face parte dintre cele mai bune echipe europene. Am dominat acest meci în plan tactic şi în plan emoţional, iar acest lucru este foarte important. Victoria ne permite să abordăm următorul meci în cele mai bune condiţii", a afirmat Cisse, după meci.
 
"Senegal a câştigat graţie disciplinei sale. Echipa a fost foarte compactă, foarte agresivă, iar apărarea a fost foarte solidă. În repriza secundă, am fost foarte buni în tranziţiile ofensive-defensive. Ei au avut monopolul balonului pe final, dar de fiecare dată am ştiut să ne revenim când a trebuit. Polonia are jucători tehnici peste medie. Nu trebuia să stăm prea departe de ei, ci să rămânem aproape pentru a-i scoate din zona de confort. Am ştiut să punem în practică sistemul de care aveam nevoie, le-am dejucat planurile", a adăugat selecţionerul.
 
Naţionala Senegalului a învins-o surprinzător pe cea a Poloniei, cu scorul de 2-1 (1-0), prin golurile înscrise de Thiago Cionek (minutul 38, autogol) şi Mbaye Niang (60), iar Grzegorz Krychowiak (86) a punctat pentru Polonia.

Afla mai multe despre: senegalpoloniaaliou cissevictorie 

viewscnt
Articole similare