Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alisson a fost transferat de Liverpool şi a devenit cel mai scump portar din istorie: ”Să fiţi siguri că voi da totul!”

OFICIAL | Alisson a fost transferat de Liverpool şi a devenit cel mai scump portar din istorie: ”Să fiţi siguri că voi da totul!”
Comentarii

Liverpool a ajuns la un acord cu clubul AS Roma pentru aducerea portarului brazilian Alisson Becker, informează Mirror. Suma de transfer este de 75 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că Alisson va deveni cel mai scump portar din istorie.

UPDATE: Alisson a fost prezentat oficial la Liverpool şi a devenit cel mai scump portar din lume după ce AS Roma a fost de acord cu oferta de 75 de milioane de euro: ”În viaţa şi în cariera mea, este un pas uriaş să fac parte din acest club şi din această familie. Să fiţi siguri că voi da totul”, a declarat Alissona la prezentarea oficială.


Iniţial, englezii au oferit 70 de milioane de euro, sumă acceptată de AS Roma, care a mai dorit, însă, încă cinci milioane de euro sub formă de bonusuri. În cele din urmă, conducerea lui Liverpool a îndeplinit şi această cerinţă şi are acum acordul italienilor pentru a demara negocierile şi cu jucătorul, în privinţa contractului pe care Alisson îl va avea cu gruparea de pe Anfield.

În caz că mutarea se va oficializa, Alisson va deveni cel mai scump portar din istorie. Actualul record datează încă din 2001, atunci când Buffon a fost cumpărat de Juventus de la Parma pentru 52,8 milioane de euro.

În vârstă de 25 de ani, Alisson apără la AS Roma din 2016, atunci când a fost transferat de la Sport Club Internacional, pentru opt milioane de euro. 64 de prezenţe a adunat goalkeeper-ul sud-american până acum la echipa italiană, în 26 dintre ele reuşind să păstreze poarta intactă.

Liverpool a început căutările pentru aducerea unui nou portar ca urmare a gafelor incredibile comise de germanul Loris Karius, în finala Ligii Campionilor de la Kiev. Două greşeli impardonabile a făcut Karius, în meciul pierdut cu 3-1 în faţa Realului, care a continuat evoluţiile nesigure şi în acest presezon.

Afla mai multe despre: alissonliverpooltransfer 

viewscnt
Articole similare