Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alisson, în lacrimi după ce a marcat golul victoriei pentru Liverpool! "Sper că tatăl meu a fost aici să vadă ce am făcut!" Ce record a atins portarul brazilian

Alisson, în lacrimi după ce a marcat golul victoriei pentru Liverpool! "Sper că tatăl meu a fost aici să vadă ce am făcut!" Ce record a atins portarul brazilian

Liverpool

Comentarii

Liverpool rămâne în calcule pentru un loc în grupele Ligii Campionilor, după victoria de astăzi, în faţa lui West Brom, scor 2-1.

Alisson a marcat golul victoriei în minutul 90+5 şi a adus cele 3 puncte cormoranilor. În acest an, portarul lui Liverpool a trecut prin momente dificile, după ce tatăl lui a decedat. Părintele fostului jucător de la AS Roma a fost găsit fără suflare într-un lac. El mersese să înoate, în timp ce se afla plecat în vacanţă cu familia. 

Alisson i-a dedicat reuşita contra lui West Bromwich tatălui său şi a fost aproape să plângă în timp ce vorbea la interviul de după meci.

"Sunt prea emoţionat. Mi s-au întâmplat multe în ultimele luni mie şi familiei mele. Fotbalul e viaţa mea. Sper că tatăl meu a fost aici să vadă ce am făcut.

Cred că e cu Dumnezeu şi sărbătoreşte acum. Uneori luptăm, luptăm şi lucrurile nu se întampla. Să marchez golul asta ma face foarte fericit. Vreau să ajungem în Champions League, asta e visul nostru. N-aş putea sa fiu mai fericit decât sunt", a spus Alisson după meci pentru Sky Sports.

 

De asemenea, dintre cei 6 portari care au înscris în istoria Premier League, Alisson este singurul marcator al unui gol care aduce victorie. 

sursa: skysports

 

 

Afla mai multe despre: alisson 

viewscnt
Articole similare