Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Allegri deplânge situaţia lui Paul Pogba: "Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar"

Allegri deplânge situaţia lui Paul Pogba: "Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar"

Juventus

Comentarii

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a vorbit despre jucătorul său, francezul Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron.

"Fotbalul a pierdut un jucător extraordinar", a declarat antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, la o zi după ce a fost confirmat testul antidoping pozitiv al lui Paul Pogba.

"La nivel uman, sunt foarte nefericit de acest lucru, pentru că sunt apropiat de acest băiat. Fotbalul chiar a pierdut un jucător extraordinar, care era diferit de toţi ceilalţi.

Ne întristează pe toţi, sperăm la tot ce este mai bun pentru el, pentru că la nivel psihologic nu poate fi uşor", a spus Allegri după victoria echipei sale cu 2-0 în derby-ul cu FC Torino.

Autorităţile antidoping italiene vor începe acum să investigheze cazul Pogba.

Campionul mondial din 2018, care a fost depistat pozitiv la testosteron cu ocazia meciului din prima etapă din Serie A, la care nu a participat, riscă o suspendare de patru ani, care poate fi redusă la doi ani, dacă se demonstrează nevinovăţia.

De la anunţarea testului său antidoping pozitiv, la 11 septembrie, Pogba, în vârstă de 30 de ani, nu a mai avut acces la centrul de antrenament al clubului.

Afla mai multe despre: paul pogba 

viewscnt
Articole similare