Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Allegri îl apără pe Buffon, după eliminarea şi declaraţiile portarului la finalul meciului cu Real Madrid

Allegri îl apără pe Buffon, după eliminarea şi declaraţiile portarului la finalul meciului cu Real Madrid
Comentarii

Tehnicianul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, i-a luat apărarea portarului Gianluigi Buffon, eliminat la finalul meciului cu Real Madrid din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

"Timp de 20 de ani, el a fost exemplar pe teren şi în afara lui. Dacă, o dată, într-o situaţie dificilă, are o reacţie de acest gen, cred că poate fi înţeles. Oricine poate avea o astfel de reacţie", a declarat Allegri.

Miercuri seară, portarul echipei Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a criticat prestaţia arbitrului englez Michael Oliver la meciul cu Real Madrid, după ce centralul a acordat un penalti pentru madrileni în minutul 90+3, fază la care l-a eliminat pe goalkeeper-ul italian.

"Sunt foarte mândru că fac parte din această echipă. Am realizat ceva incredibil, deşi eram într-o situaţie imposibilă. Ultima acţiune? Arbitrul a fluierat un fault pe care doar el l-a văzut. El nu are inimă, are în loc de inimă un coş de gunoi. Dacă nu ai personalitate şi curaj, atunci du-te în tribune şi urmăreşte meciul alături de soţie cu un Sprite şi chipsuri. Este nevoie de o anumită sensibilitate pentru a înţelege importanţa anumitor momente în teren", afirmase Buffon, după meciul de la Madrid.

Pe de altă parte, Allegri a anunţat că Buffon va fi titular la meciul de duminică, în compania echipei Sampdoria, din etapa a XXXII-a a campionatului Italiei.

Afla mai multe despre: uclchampions leaguereal madridbuffon,  

viewscnt
Articole similare