Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alţi cinci români joacă în această seară în Europa League I Meciurile sunt în EXCLUSIVITATE pe Telekom Sport!

Alţi cinci români joacă în această seară în Europa League I Meciurile sunt în EXCLUSIVITATE pe Telekom Sport!

UEFA Europa League

Comentarii

Ajuns în urmă cu doi ani la Arsenal, Vlad Dragomir bifează cea mai importantă realizare a carierei. A fost reţinut în lotul mare al tunarilor şi a făcut deplasarea în Belarus pentru meciul cu BATE. În vârstă de 18 ani, Dragomir a jucat anul trecut pentru Arsenal în Youth League şi s-a antrenat în mai multe rânduri cu prima echipă.

Dacă Dragomir visează la primul meci în Europa, Ştefan Radu se află la polul opus. Al doilea căpitan al lui Lazio are 50 de partide în competiţiile continentale, iar în această seară italienii pornesc ca mari favoriţi în faţa belgienilor de la Zulte.

Oltenii au jucat pe San Siro în acest sezon, este rândul altui român să ajungă pe legendarul stadion din Milano. Florentin Matei şi croaţii de la Rijeka înfruntă diavolul milanez fără prea multe speranţe. În patru vizite făcute celor de la Milan, echipele din Croaţia au pierdut de fiecare dată.

Convocat de Contra la naţională, Keşeru este pregătit să marcheze din nou în Europa. Are 11 reuşite în 29 de meciuri, iar acum în faţă îi stau nemţii de la Hoffenheim. Cosmin Moţi este şi el în lotul bulgarilor.

Românii în Europa League

Lazio - Zulte Waregem ora 20:00 Telekom Sport 2
BATE Borisov - Arsenal ora 20:00 Telekom Sport 3
Milan - Rijeka ora 22:05 Telekom Sport 2
Ludogoreţ - Hoffenheim ora 22:05 Telekom Sport 4

Afla mai multe despre: europa leaguevlad dragomirarsenaltelekomsport 

viewscnt
Articole similare