Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alţi doi fotbalişti au plecat de la U Craiova după Martic! Fotbalistul cu meciuri în Premier League, pus pe liber

Alţi doi fotbalişti au plecat de la U Craiova după Martic! Fotbalistul cu meciuri în Premier League, pus pe liber

Superliga

Comentarii

U Craiova trece printr-o remaniere a lotului, înainte de reluarea Ligii 1. Deşi conducerea nu a redus salariile, conducătorii au ales să se despartă de mai mulţi fotbalişti. Ultimii doi sunt Florin Gardoş şi Marius Briceag.

Plecări în masă de la U Craiova

Recent, clubul oltean s-a despărţit de fotbaliştii care nu mai intrat în vederea celor din staff. U Craiova a considerat că nu mai are nevoie de Martic, Dielna şi Tiago Ferreira, iar ultimele plecări sunt tot din compartimentul defensiv.

ProSport anunţă că Florin Gardoş a fost pus pe liber, după o nouă experienţă ratată la un club de fotbal. Fundaşul central a suferit o nouă accidentare în acest sezon al Ligii 1, la returul cu Sabail, din Europa League, a strâns 11 meciuri pentru U Craiova, dar nu a mai apucat să încheie sezonul.

Pentru a trece peste această perioadă, Florin Gardoş a cerut conducerii să fie lăsat să se antreneze cu echipa, până îşi va găsi un nou angajament.

Sursa citată susţine că şi Marius Briceag, unul dintre cei mai vechi componenţi ai echipei, a fost pus pe liber. Fundaşul lateral a fost rar om de bază de-a lungul celor cinci ani petrecuţi la U Craiova, iar în acest sezon a jucat în doar trei meciuri.

 

Afla mai multe despre: u craiovaflorin gardos 

viewscnt
Articole similare