Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alţi nouă jucători din NHL au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus!

Alţi nouă jucători din NHL au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus!

NHL

Comentarii

Alţi nouă jucători din NHL au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, totalul ajungând la 35, a anunat, luni, liga nord-americană de hochei pe gheaţă, citată de AFP.

Potrivit NHL, 396 de jucători au reluat antrenamentele la cluburile lor şi au fost efectuate peste 2.900 de teste, din care peste 1.400 săptămâna trecută, pentru 23 de rezultate pozitive, inclusiv cele 15 anunţate deja cu o săptămână mai devreme.

Celor 23 teste pozitive li se adaugă 12 cazuri (unul a fost anunţat abia acum) depistate înainte ca jucătorii să ajungă la echipele lor. Toţi jucătorii pozitivi au fost plasaţi în carantină. Niciun jucător sau nume de club nu a fost dat publicităţii.

NHL intenţionează să deschidă tabere de antrenament lunea viitoare. Potrivit canadienilor de la Sports Network şi americanilor de la canalul ESPN, NHL şi sindicatul jucătorilor sunt aproape de o înţelegere să repornească sezonul la 1 august şi continuă să discute un acord colectiv de salarii pentru o perioadă de şase ani.



Sezonul NHL a fost întrerupt la 12 martie. Planul actual este de a reuni, la sfârşitul lunii iulie, 12 cluburi din Conferinţa de Est la Toronto şi 12 cluburi din Conferinţa de Vest la Edmonton, unde este prevăzută şi finala Cupei Stanley, în octombrie.

Afla mai multe despre: nhlcoronavirus 

viewscnt
Articole similare