Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alvaro Morata e la Madrid, dar fanii nu îl vor. Proteste masive la adresa vârfului spaniol

Alvaro Morata e la Madrid, dar fanii nu îl vor. Proteste masive la adresa vârfului spaniol

Fotbal

Comentarii

Alvaro Morata nu-şi mai găseşte locul la Chelsea. Transferul lui Gonzalo Higuain pe Stamford Bridge îl îndepărtează pe vârful spaniol de Londra. Presa spaniolă vehiculează transferul lui Morata la Atletico Madrid.

Morata e la Madrid şi pare la un pas de transfer la Atletico. BBC scrie că fotbalistul ar fi efectuat deja vizita medicală la Clinica formaţiei antrenate de Diego Simeone.

Doar că fanii lui Atletico au reacţionat imediat. La partida de pe teren propriu cu Getafe, fanii ”colchonerilor” au protestat la adresa lui Alvaro Morata şi au cerut conducerii să nu facă acest transfer.

”Mai mulţi Borja Garces şi mai puţini Morata” a fost scandarea preferată a fanilor ”plăpumarilor”. Borja Garces este un atacant spaniol, crescut de Atletico Madrid, un detaliu pe care, în mod evident, fanii lui Atletico îl preferă.

”Morata mercenar” a fost o altă scandare la adresa fostului vârf de la Real Madrid. Născut la Madrid, Alvaro Morata a jucat la Atletico în perioada junioratului, între 2005 şi 2007. Ulterior, din 2008 a trecut la Real Madrid, rivala locală a lui Atletico. Morata este asimilat însă ca un produs al canterei de la Real Madrid şi automat un fotbalist format de gruparea blanco, pentru care a jucat între 2010 şi 2014, dar şi în sezonul 2016-2017, sezon în care a marcat 20 de goluri. 

Afla mai multe despre: alvaro morataatletico madrid 

viewscnt
Articole similare