Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Álvaro Pereira trece prin momente grele! Fostul fundaş al CFR-ului şi-a reziliat contractul din cauza unei probleme personale

Álvaro Pereira trece prin momente grele! Fostul fundaş al CFR-ului şi-a reziliat contractul din cauza unei probleme personale
Comentarii

Fundaşul uruguayan Álvaro Pereira, în ultima perioadă jucător la clubul paraguayean River Plate, a hotărât să-şi rezilieze contractul cu echipa sa din cauza unei probleme personale.

Înţelegerea a fost de comun acord. Socrul lui Pereira are o problemă de sănătate iar fostul jucător al CFR-ului este nevoit să meargă în Argentina.

"Cu Álvaro Pereira ne reziliem contractul şi el pleacă în Argentina, fiindcă socrul său este bolnav.", a declarat Carlos Ortega, preşedintele formaţiei River Plate, pentru postul de radio 1080 AM.

Álvaro „Palito” Pereira este cel mai scump jucător vândut vreodată de campioana CFR Cluj. În 2009, ardelenii l-au cedat la FC Porto pentru nu mai puţin de 6,5 milioane de euro.

Fundaşul în vârstă de 34 de ani a evoluat în cariera sa la numeroase cluburi din America de Sud şi Europa: Miramar Misiones şi Nacional din Uruguay, Quilmes, Argentinos Juniors şi Estudiantes din Argentina, São Paulo din Brazilia, CFR Cluj din România, Porto din Portugalia, Inter din Italia, Getafe din Spania şi Cerro Porteño, şi River Plate din Paraguay.

 

Afla mai multe despre: alvaro pereiracfr cluj 

viewscnt
Articole similare