Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am aflat ce va face Cătălina Ponor după retragerea din activitate! Veste bună pentru fanii sportului

Am aflat ce va face Cătălina Ponor după retragerea din activitate! Veste bună pentru fanii sportului

Sporturi

Comentarii

Dupa ce Catalina Ponor, aflata la Campionatele Mondiale de la Montreal, a decis ca aceasta va fi ultima competitie la care va participa, informatie confirmata pentru site-ul telekomsport inclusiv de catre mama gimnastei, am aflat, tot in exclusivitate, ce va face gimnasta dupa aceasta hotarare

"Cel mai probabil Catalina va veni acasa unde nu vom ocupa impreuna de sala de fitness care-i poarta numele. Sala se numeste Catalina Ponor body fit, si, intr-un timp foarte scurt, a devenit foarte cunoscuta si apreciata in randul constantenilor.

Cei care vin la sala, pot face aerobica, fitness, dar si alte proceduri specifice foarte cautate de iubitorii sportului de intretinere si nu numai. Prezenta Catalinei la sala va reprezenta cu adevarat un plus si o motivare suplimentara pentru abonatii nostri" - a precizat Carmen Barbascu, mama gimnastei, cea care s-a ocupat de organizarea si functionarea acestei sali.

Interesant este insa ca mama sportivei nu o vede in viitor pe fata ei lucrand in mod efectiv la aceasta sala: "Marea ei dragoste ramane gimnastica. Sunt sigura ca va deveni, in timp, o foarte buna antrenoare de gimnastica. Traieste pentru acest sport, la care nu va renunta niciodata",

Covaliu încearcă să o convingă să revină asupra deciziei

Aflat la Montreal, Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman , ar putea incerca sa o determine pe Catalina sa revina asupra deciziei de a se retrage. Argumentul forte al lui Covaliu ar fi suma de 3.000 de euro pe luna, bani dati de COSR prin programul Samurai.

"Eu cred ca nu mai exista vreo sansa ca ea sa revina asupra deciziei de retragere. Catalina a facut enorm de multe pentru gimnastica si pentru sportul romanesc, in general. Ramane un nume urias al Romaniei" - a declarat pentru site-ul telekomsport.ro un oficial COSR, care a confirmat ca a stiut de hotararea Catalinei inca de acum o luna si jumatate.

Afla mai multe despre: catalina ponorcampionatele mondialegimnasticamihai covaliu 

viewscnt
Articole similare