Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce meci din Liga Campionilor vede pe viu selecţionerul Cosmin Contra. Vineri îi urmăreşte live pe Rotariu şi Marin!

Ce meci din Liga Campionilor vede pe viu selecţionerul Cosmin Contra. Vineri îi urmăreşte live pe Rotariu şi Marin!

Echipa națională

Comentarii

Telekom Sport a aflat că selecţionerul Cosmin Contra va urmări de la faţa locului meciul programat mâine în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor, între Anderlecht şi PSG.

Astfel, Contra va încerca să urmărească meciuri live cu Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, doi oameni importanţi în angrenajul naţionalei. Rămâne de văzut dacă aceştia vor fi titulari, ţinând cont că în ultima vreme ambii au pierdut echipa, iar Anderlecht şi-a schimbat de curând antrenorul. 

Mai mult, Chipciu s-a întors accidentat în Belgia şi are şanse mici să joace în etapa din acest weekend. Mijlocaşul a bifat 12 prezenţe pentru Anderlecht în actuala stagiune, oferind un singur assist, în timp ce Stanciu are 11 meciuri, cu un gol şi două pase decisive în dreptul său. 

Anderlecht - PSG se joacă, miercuri, 18 octombrie, ora 21:45, în direct la Telekom Sport. Belgienii sunt ultimii în grupa din care mai fac parte Celtic şi Bayern, cu două eşecuri la zero. În schimb, PSG e lider, cu două victorii fără gol primit. 

Vineri, Contra merge în Belgia, să vadă pe viu duelul Mouscron - Standard Liege, echipe la care evoluează Dorin Rotariu, respectiv Răzvan Marin. 

Afla mai multe despre: cosmin contrapsganderlechtliga campionilornicolae stanciurazvan marindorin rotariu 

viewscnt
Articole similare