Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am aflat motivul pentru care Florin Andone a fost lovit de un coleg, înaintea ultimului meci din Premier League

Am aflat motivul pentru care Florin Andone a fost lovit de un coleg, înaintea ultimului meci din Premier League

Fotbal

Comentarii

Un filmuleţ al cărui protagonist a fost atacantul român al celor de la Brighton, Florin Andone, a făcut furori pe internet. Înaintea partidei cu Southampton, de sâmbătă, brazilianul Bernardo îl loveşte cu piciorul în gambă pe Andone, fără ca nimeni să înţeleagă motivul.

Din fericire, se pare că nu este vorba vreun conflict iscat din senin sau despre un coechipier pus pe rele. Fundaşul stânga al celor de la Brighton, Bernardo, a ieşit să inspecteze gazonul cu un hanorac pe cap, având gumă de mestecat în gură. Bernardo a vrut să facă o glumă, proastă de altfel, şi să şuteze guma de mestecat în jucătorul român. Doar că dredurile şi hanorcul tras pe cap i-au întunecat privirea, a ratat guma şi era cat p-aci să-l accidenteze de internaţionalul român.

Florin Andone nu a gustat gluma eşuată, însă a acceptat scuzele colegului său de club. Din păcate, partida contra celor de la Southampton nu a fost de buna augur pentru Andone, care a fost eliminat în minutul 30, după o intrare criminală la un adversar. Formaţia sa a pierdut duelul cu Southampton, cu 0-2.

 

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare