Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am alergat ca nebuna trei ore". Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în optimi la Miami: "Cred că am şansa să revin pe locul 1"

"Am alergat ca nebuna trei ore". Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în optimi la Miami: "Cred că am şansa să revin pe locul 1"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat meciul cu Polona Hercog, locul 93 WTA, scor 5-7, 7-6, 6-2, şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale turneului de la Miami Open.

"A fost un meci greu, a jucat incredibil. Cred că amândouă am jucat în final mult mai bine decât la început. Sunt foarte bucuroasă de această victorie, înseamnă foarte mult. Faptul că am stat acolo şi am alergat ca nebuna timp de trei ore mă face mai bucuroasă şi mai încrezătoare.

Mi-am găsit încet, încet ritmul, faptul că nu am cedat niciun punct înseamnă mult, îmi oferă încredre pe mai departe, că pot câştiga orice meci joc. Aşa că dacă doresc să am acea senzaţie ca anul trecut, când am terminat ca numărul 1, trebuie să fac ceea ce am făcut azi. Dacă fac ceea cea am făcut azi, cred că am o şansă să redevin numărul 1.

Este pentru prima dată când joc şi câştig pe acest teren şi sunt fericită şi abia aştept să revin să joc aici. Vă mulţumesc pentru că aţi venit şi m-aţi susţinent, este o plăcere să joc la Miami şi sper să trec mai multe tururi" , a declarat Simona Halep.

În optimile de finală, Halep o va întâlni pe Venus Williams, locul 43 WTA, care a trecut de rusoaica Daria Kasatkina, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 14, cu scorul de 6-3, 6-1.

Venus Williams şi Simona Halep sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări.

Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al AusOpen, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Afla mai multe despre: simona halepmiami openhercog 

viewscnt
Articole similare