Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am alergat foarte mult după minge. A fost un antrenament defensiv". Florinel Coman face haz de necaz după umilinţa cu Spania

"Am alergat foarte mult după minge. A fost un antrenament defensiv". Florinel Coman face haz de necaz după umilinţa cu Spania

Echipa națională

Comentarii

Star la naţionala de tineret şi la FCSB, Florinel Coman nu reuşeşte să se adapteze încă la naţionala de seniori. A treia selecţie a fost un coşmar pentru atacantul roş-albaştrilor. Fără realizezi în înfrângerea cu Spania, scor 0-5, Coman a fost schimbat în minutul 57.

După meciul cu Spania, Florinel Coman a rămas cu 159 de minute jucate la naţionala de seniori a României, fără să marcheze vreun gol. Meciul împotriva fostei campioane mondiale şi europene a fost unul în nota echipei pentru fotbalistul FCSB-ului, care a avut puterea să zâmbească la final.

Înlocuit cu Mitriţă în minutul 57, Coman putea primi totuşi o lovitură de pedeapsă şi a purtat un dialog dur cu Sergio Ramos. 

"O înfrângere dureroasă, cu o echipă foarte bună, cu o posesie f bună, cu fundaşii laterali extreme.

A fost un meci dificil, nu am reuşit nici măcar să dăm un gol. Trebuie să fim bărbaţi şi să mergem mai departe

S-a vazut că asta e diferenţa. Eu cred că e o diferenţă, pentru că ei joacă la un alt nivel. Aţi văzut cum e campionatul spaniol si cum e al nostru.

(Dacă naţionala de tineret ar face faţă la naţionala mare)
La ora actuală e un pas foarte greu de făcut, dar dacă ne punem la punct cred că vom face faţă. Cum nimeni nu ne dădea şanse la U21, aşa se poate şi la naţionala mare.

Cu un proiect bun putem face faţă la acest nivel.

(Despre baraj)
Eu cred că avem sanşe. Trebuie să ne jucăm şansa şi vedem în martie.

(Despre meciul cu Spania)
M-am simţit foarte bine, am alergat foarte mult după minge, a fost un antrenament defensiv. Nu suntem singurii care venim aici şi nu au ocazia să atingem mingea. E o echipă foarte mare, cred că e cea mai bună din lume.

La toate meciurile Spaniei sunt favoriţi, mai ales la posesie. Nu cred că ar trebui să ne pară rău că n am făcut faţă. Sunt jucători care joacă la cele mai tari cluburi din lume.

(A fost penalty la acea faza?)
A fost contact, dar nu am vazut nici reluarea, nu ştiu.

(Te-ai certat cu Ramos, ce ti-a zis?)
Nu pot asa spun. 

(N-a fost ortodox?)
Nu"
, a declarat Florinel Coman la PRO TV. 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniacomanramos 

viewscnt
Articole similare