Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am ales Genk pentru că sunt sigur că pot creşte aici!”. Ce număr va purta Ianis Hagi la noua sa formaţie. Astăzi a fost prezentat oficial

”Am ales Genk pentru că sunt sigur că pot creşte aici!”. Ce număr va purta Ianis Hagi la noua sa formaţie. Astăzi a fost prezentat oficialgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a semnat cu Genk şi a vorbit joi despre mutarea sa în campionatul belgian: ”Am ales Genk pentru că sunt sigur că pot creşte aici!”

Nici 10, nici 8. Ianis Hagi va purta numărul 23 pe tricou la Genk. Informaţia prezentată de www.telekomsport.ro a fost confirmată astăzi când Ianis a fost prezentat în faţa presei: ”Am optat pentru Genk datorită acestui proiect. Acest club a făcut mereu posibilă creşterea jucătorilor, iar fotbaliştii tineri ca mine devin mai buni” a declarat joi, Ianis Hagi.

”Pot să mă dezvolt tehnic, fizic şi tactic aici, sunt sigur de asta” a mai completat noul transfer al campioanei Belgiei.

14 goluri şi 8 pase decisive are Ianis Hagi pentru Viitorul Constanţa în stagiunea trecută, precum şi un Euro 2019 excelent în tricoul naţionalei de tineret: ”Aici am găsit un mediu minunat, comparabil cu cel pe care îl găseşti în fotbalul mare din Europa” a subliniat Hagi Junior. ”Toată lumea vrea să joace în Liga Campionilor, abia aştept să o fac şi eu. Am vorbit cu Răzvan Marin şi mi-a spus lucruri extrem de frumoase despre campionat şi despre clubul Genk. Sunt obişnuit să fiu comparat cu tatăl meu, aşa am crescut cu această presiune. Dar este un sentiment plăcut care m-a ajutat să mă maturizez” a mai spus fotbalistul pentru care Genk s-a luptat vreme de două luni pentru a-l achiziţiona. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare