Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am atacat în valuri, dar am rămas cu un gust amar!” Primele reacţii după Napoli - Barcelona. Italienii nemulţumiţi de rezultatul final

”Am atacat în valuri, dar am rămas cu un gust amar!” Primele reacţii după Napoli - Barcelona. Italienii nemulţumiţi de rezultatul final
Comentarii

FC Barcelona a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, marţi, în deplasare, cu Napoli, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Arturo Vidal (Barcelona) a fost eliminat, în minutul 89, când a primit două galbene, unul pentru fault şi altul pentru o altercaţie cu Mario Rui. La final, Antoine Griezmann a explicat: ”Am venit aici să câştigăm, dar nu am putut să o facem. Am rămas fideli principiului nostru, ne-am creat spaţii, am şutat la poartă. Nu am reuşit-o în prima parte, dar în final am jucat doar în jumătatea lor şi puteam să ne creem mai multe ocazii” a mărturisit francezul la finalul jocului.

Lorenzo Insgine de la Napoli s-a declarat nemulţumit de rezultatul final al jocului: ”Ne lasă un gust amar, pentru că am atacat în valuri şi am făcut o partidă de sacrificiu. Trebuie să ne gândim să mergem acolo şi să facem o partidă mare, să riscăm un pic mai mult şi să încercăm să ne calificăm” a explicat italianul.

Afla mai multe despre: antoine griezmannlorenzo insigne 

viewscnt
Articole similare