Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am auzit toate stadioanele din Liga I”. Jucătorii CFR-ului le dau peste nas rivalilor de la FCSB: ”Am făcut cel mai bun campionat al nostru din istorie”

 ”Am auzit toate stadioanele din Liga I”. Jucătorii CFR-ului le dau peste nas rivalilor de la FCSB: ”Am făcut cel mai bun campionat al nostru din istorie”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorii CFR-ului au reacţionat după un nou sezon în care au devenit campioni.

CFR Cluj a câştigat al optulea titlu din istoria clubului, cu o etapă înainte de final, astfel că meciul cu FCSB din ultima etapă va fi unul fără istoric.

La finalul victoriei din Gruia, cu Universitatea Craiova, jucătorii antrenaţi de Dan Petrescu au declanşat sărbătoarea imediat după ultimul fluier al arbitrului.

”Am făcut cel mai bun campionat al nostru din istorie”. Jucătorii CFR-ului, bucuroşi că au scăpat de ”finala” cu FCSB: ”Am auzit toate stadioanele din Liga I”

Alexandru Păun, care a făcut parte din echipa CFR-ului de cinci titluri consecutive, a precizat că acest campionat a fost cel mai bun din istoria clubului.

”E o seară minunată. Mă bucur încă o dată că am demonstrat că suntem cei mai buni, dacă mai era ceva de demonstrat. 

Nu am cuvinte. Aceleaşi emoţii ca la primul campionat. Deci e ceva absolut minunat ce s-a întâmplat în această seară. 

E o şansă nesperată să jucăm în seara asta cu titlul pe masă, pentru că două săptămâni s-a vorbit că jucăm la Buzău, prin Giuleşti, am auzit toate stadioanele din Liga I.

Vom petrece, ne vom bucura, pentru că merităm din plin. Am făcut cel mai bun campionat al nostru din istorie”, a declarat Păun, după meci.

De asemenea, Claudiu Petrila a fost şi el în culmea fericirii după titlul cucerit cu CFR Cluj la capătul acestui sezon.

”Am început să avem emoţii pentru că erau la două puncte în spatele nostru, dar s-a încheiat cu bine pentru noi şi suntem fericiţi”, a adăugat şi tânărul jucător al ardelenilor.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare