Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am avut multă şansă, dar şi un arbitraj părtinitor” Ce jucător propune Leo Grozavu la echipa naţională: ”Poate să fie în vederile selecţionerului”

”Am avut multă şansă, dar şi un arbitraj părtinitor” Ce jucător propune Leo Grozavu la echipa naţională: ”Poate să fie în vederile selecţionerului”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu crede că Niczuly bate la porţile echipei naţionale. Ce a declarat tehnicianul lui Sepsi după meciul de la Craiova.

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I. Formaţia gazdă a punctat prin Gustavo în minutul 32, după ce Sepsi a deschis scorul prin Fofana, în minutul 70. În minutul 80, Niczuly (Sepsi) a apărat un penalti executat de Gustavo.

După meci, antrenorul lui Sepsi, Leo Grozavu a acuzat arbitrajul şi l-a lăudat pe portarul Niczuly, cel care a apărat şi un penalty în minutul 80. Tehnicianul lui Sepsi îl vede pe goalkeeper-ul său la echipa naţională: ”La cum s-au desfăşurat ostilităţile, clar trebuie să fim multumiti, am avut multă şansa azi, un portar în zi fantastică care atunci când nu a mai fost şansa, bara, a fost el. Dar am avut clar parte de un arbitraj clar părtinitor, cu foarte multe decizii date şi într-o parte şi în cealălaltă. Din ce îmi dau seama, am jucat fotbal atâţia ani, sunt de 40 de ani pe terenul de fotbal, poţi să-ţi dai seama de anumite lucruri. Un antrenor eliminat pentru nu ştiu ce. Nu putem fi judecaţi toţi la fel, dar e altă problemă.

Suferim în continuare pentru că am pierdut o serie de jucători importanţi. Cei care au venit nu s-au obişnuit cu ce vrem noi. Exceptând meciul de azi cu Craiova, în ultimele trei meciuri am jucat bine. Meritam să luăm trei puncte cu FCSB, apoi cu Botoşani, o echipă care cred că se va bate la campionat. Am întâlnit o echipă cu multă calitate, care şi cu puţin sprijin, a reuşit să ne domine.

Am schimbat sistemul de joc la pauză pentru că am văzut că nu funcţionează. Orice jucător care joacă în prima ligă se pregăteşte să apere culorile naţionalei. Nu sunt în măsură să fac eu propuneri, dar cred că Niczuly este la al doilea an în care joacă meci de meci. Are calităţi, poate să fie în vederile selecţionerului” a spus Leo Grozavu, după meci.

Au evoluat:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Cîmpanu '58), Găman, M. Constantin (Conte '76), Bancu – Gustavo (Baiaram '81), Screciu, Nistor, Houri – Ivan (Markovici '80), Koljic (Fedele '76). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Sousa '46), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (Ispas '46) – Păun (Gonzalez '58), Fofana, Aganovic (Ştefănescu '90+4) – Luckassen, Bojic, Chunchucov (Damaşcan '80). Antrenor: Leo Grozavu

Afla mai multe despre: leo grozavuniczuly 

viewscnt
Articole similare