Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am avut noroc". Prepeliţă, sincer după victoria lui FC Argeş de la Arad, cu UTA

"Am avut noroc". Prepeliţă, sincer după victoria lui FC Argeş de la Arad, cu UTA

FC Argeș

Comentarii

Andrei Prepeliţă (35 de ani), antrenorul lui FC Argeş, a reacţionat la finalul meciului câştigat în faţa UTA-ei la Arad, scor 1-0.

"Am avut noroc". Prepeliţă, sincer după victoria lui FC Argeş de la Arad, cu UTA

FC Argeş a câştigat cu 1-0 împotriva UTA-ei, la Arad, un meci în care arădenii au ratat ocazii mai importante de gol.

La flash-interviul de după partidă, Prepeliţă a fost fair-play şi a recunoscut că echipa sa a avut noroc că a plecat cu toate punctele înapoi la Piteşti: "În repriza a doua, cei de la UTA şi-au creat foarte multe ocazii. La un moment dat, prin schimbarea pe care am făcut-o am dat un semnal că suntem mulţumiţi şi cu un rezultat de egalitate, am introdus al treilea fundaş central. La pauză, le-am spus să se aştepte la un meci de luptă, că UTA va veni peste noi şi că trebuie să tratăm foarte serios fazele fixe, pentru că ne pot aduce cele trei puncte. Am avut dreptate şi mă bucur.

Asta este roata în fotbal, dacă eşti corect roata se întoarce. Azi am avut noroc, dar în alte meciuri am jucat bine şi nu am luat niciun punct.

Rămânem la Arad, mâine facem deplasarea la Timişoara şi ne pregătim pentru meciul de Cupă. Ne dorim să ne calificăm mai departe, ar fi ceva extraordinar pentru club, nu am mai fost de foarte mult timp într-o semifinală", a spus Andrei Prepeliţă.

UTA - FC Argeş 0-1, în Liga 1

FC Argeş a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional Casa Pariurilor Liga 1.

Folul a fost marcat de  Miguel, în minutul 80.

În minutul 85, de la oaspeţi a primit cartonaş roşu Dumitru, care era pe bancă.

UTA Arad: Balauru – Vukcevic, Medimorec, Erico, Shlyakov – Vorobjovas, Batha (Hora ’62) – Ubbink, Miculescu, Roger (Antal ’72) – Dangubic. Antrenor. Laszlo Balint
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici– Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban (Honciu ’65), Dumitraşcu (Viana ’65) – Arias (Piţian ’72).  Antrenor: Mihai Ianovschi

Cartonaşe galbene: Miculescu ’23, Hora ‘90+3 / Latovlevici ’24, Honciu ‘90+2
Arbitri: Sorin Costreie - Andei Constantinescu, Tunyogi Ferencz - George Găman
Observator: Iosif Olah

Afla mai multe despre: prepelitafc argesliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare