Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am avut o discuţie cu Alibec!" Decizia luată de Dică şi cum explică ieşirea atacantului de la meciul cu CFR

"Am avut o discuţie cu Alibec!" Decizia luată de Dică şi cum explică ieşirea atacantului de la meciul cu CFR

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică consideră subiectul Denis Alibec închis şi consideră că ieşirea avută de atacant la meciul cu CFR Cluj a fost amplificată de modul în care presa a tratat acest subiect.

Dică a dezvăluit că a purtat o discuţie faţă în faţă cu Alibec, iar acesta a înţeles că a greşit (VEZI aici reacţia lui Alibec din meciul cu CFR). Drept urmare, tehnicianul FCSB a decis să-l păstreze în lot pe Alibec pentru meciul cu Poli Iaşi.

"Episod a fost pentru voi. S-a discutat foarte mult la televizor... Eu am avut o discuţie cu Denis foarte sinceră în care... El ştie că a greşit acolo. Am trecut peste acel lucru.

Nu e vorba că permit (n.r. astfel de reacţii), dar în anumite momente trebuie să înţelegi că un jucător poate avea astfel de reacţii. Pentru că şi eu am fost jucător. Trebuie să-l ajuţi, să faci totul ca să aibă evoluţii bune. Nu trebuie să-i dai în cap unui jucător când are o astfel de reacţie. Va fi în lot pentru meciul de duminică"
, a declarat Nicolae Dică.

  • Meciul FCSB - CSM Poli Iaşi e duminică, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Toate fazele video se văd pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: alibecdicafcsb 

viewscnt
Articole similare