Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am bătut la ei până au intrat în faliment!” Gigi Becali, săgeţi către Rapid şi Dinamo după victoria răsunătoare de pe Arena Naţională

”Am bătut la ei până au intrat în faliment!” Gigi Becali, săgeţi către Rapid şi Dinamo după victoria răsunătoare de pe Arena Naţională

FCSB

Comentarii

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Rapid Bucureşti, scor 3-1, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu patru minute întârziere din cauza torţelor şi petardelor aruncate pe teren de ultraşii FCSB.

După meci, Gigi Becali s-a dezlănţuit. Patronul FCSB a prins aripi şi a declarat că nimeni nu îi va mai putea opri echipa, dacă va juca în continuare la fel ca pe Arena Naţională. 

Mai mult decât atât, el a trimis săgeţi şi către marii lui rivali de la Rapid şi Dinamo. Patronul FCSB a făcut trimitere la situaţiile celor două echipe. În trecut, Rapid a intrat în faliment şi a retrogradat. Dinamo a ajuns şi ea în al doilea eşalon al fotbalului românesc şi are în continuare probleme mari financiare. 

”Am bătut la ei, până au intrat în faliment!”

”(n.r. A fost doborât recordul de asistenţă. Cât aţi încasat din bilete?) Nu ştiu. De acum încolo o să vedeţi recorduri doborâte. Păi, cu Rapid e derby. Dinamo e în B. Ăsta e derby-ul nostru. Eu când am intrat în fotbal, am înţeles că trebuie să batem Dinamo şi Rapid. I-am băgat prin falimente, atât am bătut la ei prin 20 de ani. De când am intrat eu, au fost sub mine la kilometrul 100”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

FCSB a învins pe Rapid cu 3-1 în derbiul etapei a 17-a din Superligă

În minutul 10, Rapid a avut un gol anulat pentru ofsaid la Dragoş Grigore. În minutul 14, Cordea a deschis scorul pentru FCSB, după ce Olaru a interceptat mingea, a trimis la Octavian Popescu, iar acesta a pasat în faţa porţii pentrui Cordea.

În minutul 29, Compagno a înscris pentru 2-0. În minutul 39, arbitrul a întrerupt meciul pentru două minute, vorbind cu cei doi căpitani de echipă şi cerând crainicului stadionului să anunţe cele două galerii că rasismul nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

În minutul 57 Cordea a pasat pentru Octavian Popescu şi acesta a marcat al treilea gol al meciului. Junior Morais a primit cartonaşul roşu în minutul 70 după ce l-a lovit pe Cordea.

În minutul 76, Dugandzic a transformat un penalty pentru 3-1. FCSB este pe locul  7 în clasament, cu 23 de puncte şi cu două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-rapid-dinamo 

viewscnt
Articole similare