Experiențe împreună.
You are here:

”Am coborât fără să mă îmbrac!” Gază amuzantă la o televiziune din Spania :)

”Am coborât fără să mă îmbrac!” Gază amuzantă la o televiziune din Spania :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Lorena Castell, o vedetă TV din Spania, care se prezintă ca fiind prezentatoare, cântăreaţă, femeie de afaceri, actriţă, sportivă şi mamă, a avut un accident vestimentar în timpul unei emisiuni unde este colaboratoare.

Lorena Castell este o vedetă TV foarte cunoscută în Spania. În vârstă de 40 de ani, Lorena se descrie pe contul său de Instagram drept ”prezentatoare, cântăreaţă, femeie de afaceri, tatuatoare, actriţă, critic stilist, sportivă şi mamă”.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Ea este, printre altele, colaboratoare a emisiunii Zapeando, difuzată de La Sexta. Tot aici a avut şi un accident vestimentar, spre amuzamentul celor aflaţi în platou.

Accident vestimentar pentru vedeta TV Lorena Castell

Vedeta TV în vârstă de 40 de ani a ajuns mai târziu la emisiunea Zapeando. În timp ce prezentatorii vorbeau despre problema vaccinării la persoanele de peste 50 şi 60 de ani, din Spania, Lorena Castell şi-a făcut apariţia în platou.

Aflată în criză de timp, Lorena Castell n-a avut timp să-şi aranjeze bluza, spre amuzamentul tuturor: ”Am coborât (n.r. de la garderobă) fără să mă îmbrac, ca o nebună. Astăzi port o bluză neagră fanastică, din Insulele Canare”, s-a amuzat Lorena Castell, citată de publicaţia MARCA.

 

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...