Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am crezut că a murit unul prin stadion". Pe cine a atacat Marius Şumudică după CFR Cluj - Young Boys. Veste rea despre Denis Alibec

"Am crezut că a murit unul prin stadion". Pe cine a atacat Marius Şumudică după CFR Cluj - Young Boys. Veste rea despre Denis Alibec

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Şumudică, a fost nemulţumit de arbitraj, pe finalul meciului cu Young Boys. De asemenea, a vorbit despre situaţia lui Denis Alibec.

Marius Şumudică, după CFR Cluj - Young Boys 1-1: "Nu am albit degeaba"

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 august.

"Mă doare tot, nu numai sufletul! Să dai opt minute de prelungire... Am crezut că a murit unul prin stadion, Doamne fereşte! Şi s-a mai întâmplat ceva. Opt minute de prelungire nu am văzut în viaţa mea. Parcă am simţit aşa pe final că a încercat să îi ducă acolo. Nu era nevoie. Să ştiţi că şi 1-0 dacă se termina tot aveam un meci extraordinar de greu acolo. Din două în două zile jucăm. Practic, între meciuri avem două zile. Ce să le fac? Eu nu sunt cu punguliţe. cu doping, cu astea. Nu  ne ocupăm cu aşa ceva.

Credeţi că am albit degeaba în meseria asta? Nu am albit degeaba. Pun prea mult suflet şi, câteodată, mai şi greşesc. Nu mă gândesc la familie, nu mă gândesc la absolut nimic. Am foarte multe mesaje pe telefon şi prieteni care îmi spun <<Mai linişteşte-te, că o să ai soarta lui Neagoe>>", a declarat Şumudică. 

Denis Alibec a simţit o durere în zona inghinală, după ce ardelenii au preluat conducerea, şi a ieşit în prima repriză. Întrebat dacă atacantul poate fi recuperat pentru meciul retur, Şumudică a fost pesimist. 

"Sub nicio formă. Trebuie să facă nişte analize, probabil un RMN. În momentul când ai ceva muscular, e greu. Şi nici nu pot să risc să îl distrug", a mai spus principalul campioanei României. 

Dacă va trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play-off-ului Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla Ferencvaros (Ungaria) - Slavia Praga (Cehia). În caz contrar, campioana României va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu învinsa din dubla dintre Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Şerif Tiraspol (Moldova).

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudicadenis alibec 

viewscnt
Articole similare