Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am discutat şi am hotărât asta!" Ce se întâmplă cu Ronaldo. Decizia luată de Allegri după calificarea în sferturile UCL

"Am discutat şi am hotărât asta!" Ce se întâmplă cu Ronaldo. Decizia luată de Allegri după calificarea în sferturile UCL

Fotbal

Comentarii

După Hat-trick-ul reuşit în returul cu Atletico Madrid şi calificarea cu Juve în sferturile de finală ale Champions League, Allegri a decis să-i dea o pauză bine meritată lui Cristiano Ronaldo.

Antrenorul ”alb-negrilor” a dezvăluit că fotbalistul portughez nu va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Genoa de duminică.

"Cristiano are nevoie de odihnă şi, prin urmare, nu va merge la Genoa. Cristiano a jucat o mulţime de meciuri în acest an. Am discutat şi el a fost de acord cu ideea mea de a-l menaja îniante de următoarele meciuri din UCL", a marturisit Allegri. 

Formaţia Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Atletico Madrid, în manşa retur a optimilor competiţiei.

Sferturi de finală

Ajax Amsterdam – Juventus Torino
Liverpool – FC Porto
Tottenham Hotspur – Manchester City
FC Barcelona – Manchester United

Afla mai multe despre: cr7cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare