Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am discuţii, sunt oferte”. Titularul de la CFR Cluj a recunoscut că este aproape de plecare

”Am discuţii, sunt oferte”. Titularul de la CFR Cluj a recunoscut că este aproape de plecare

CFR Cluj

Comentarii

Fundaşul Andrei Burcă (30 de ani) a recunoscut că poate pleca în această vară de la CFR Cluj şi că ar avea deja discuţii cu privire la o posibilă viitoare destinaţie.

CFR Cluj a câştigat şi al doilea amical al verii, cu FC Braşov, scor 3-1.

Din primul ”11” trimis în teren de noul antrenor, italianul Andrea Mandorlini, a făcut parte şi Andrei Burcă.

Titularul de la CFR Cluj a recunoscut că poate pleca în această vară: ”Am discuţii, sunt oferte”

Fundaşul central a fost în ultima perioadă în centrul mai multor discuţii şi speculaţii cu privire la un posibil transfer al său de la CFR.

Astfel, la finalul amicalului cu Braşov, Andrei Burcă a ţinut să lămurească anumite aspecte legate de viitorul său şi a precizat că nu este exclusă o eventuală plecare a sa în această vară din Gruia.

”Sunt discuţii. Probabil, când conducerea primeşte o ofertă bună şi profitabilă pentru club, dar şi pentru jucător, e normal să-i dai drumul. Sunt jucători care pot să se ducă la cluburi mai mari şi la salarii mai mari.

Eu am discuţii, sunt şi ceva oferte. Trebuie să se înţeleagă cluburile, după să mă înţeleg şi eu. Nu vreau să plec aşa, mă interesează şi unde mă duc pentru că nu sunt ipocrit.

Ori mă duc la bani, ori mă duc să joc la o echipă puternică, deci până nu văd că se înţeleg cluburile nu o să iau o decizie pentru că mă simt bine aici”, a declarat Burcă, după amicalul câştigat cu FC Braşov.

Afla mai multe despre: cfr clujandrei burcatransfer andrei burca 

viewscnt
Articole similare