Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am exersat de dimineaţă". Rondon a explicat execuţia care a decis meciul cu Rennes

"Am exersat de dimineaţă". Rondon a explicat execuţia care a decis meciul cu Rennes

CFR Cluj

Comentarii

Singurul gol marcat de Mario Rondon în Europa League pentru CFR Cluj a adus-o pe echipa lui Dan Petrescu la un singur punct de calificarea în 16-imi. Venezueleanul a decis cu o execuţie frumoasă meciul cu Rennes în minutul 87.

Imediat după meci, Rondon a explicat cum a reuşit o asemenea execuţie. Din păcate pentru atacantul lui CFR Cluj, acesta a primit direct cartonaşul roşu în minutul 90 pentru un fault dur. 

"Sunt fericit pentru echipă, am obţinut trei puncte importante acasă şi acum avem calificarea în mână şi depindem doar de noi.

Am exersat aceste lovituri de dimineaţă, a fost munca întregii echipe şi meritul întregii echipe, care s-a antrenat mult şi am suferit împreună. 

(Despre victoria lui Celtic)
Mai avem două meciuri, cu Lazio, la Roma şi acasă cu Celtic şi dacă tot am ajuns aici vom încerca să câştigăm ambele meciuri şi să terminăm pe primul loc.
Vom sărbători această victorie şi de mâine ne vom gândi la Dinamo şi apoi ne vom gândi la Lazio şi la Celtic. 

(Despre Rennes)
Ştiam că au o echipă bună, o echipă puternică, au mulţi jucători tineri, care au calitate şi a fost un meci greu, dar şi noi am demonstrat că acasă suntem puternici.

Sunt fericit că mi-am ajutat echipa, mi-am făcut treaba, am ajutat şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut această ocazie", a declarat Mario Rondon la finalul meciului CFR Cluj - Rennes. 

Afla mai multe despre: cfr clujrondoneuropa league 

viewscnt
Articole similare