Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am făcut o greşeală”. Emil Săndoi a mărturisit eroarea majoră comisă la România U21 - Spania U21 1-4: ”Trebuia să fac asta” | EXCLUSIV

”Am făcut o greşeală”. Emil Săndoi a mărturisit eroarea majoră comisă la România U21 - Spania U21 1-4: ”Trebuia să fac asta” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Emil Săndoi (57 de ani) a fost invitat în studioul Orange Sport şi a făcut o serie de declaraţii despre reprezentativa U21 a României. Unul dintre subiectele dezbătute a fost amicalul pierdut cu Spania, iar selecţionerul a dezvăluit un detaliu interesant cu privire la acea partidă.

Selecţionata U21 a României şi-a aflat grupa de la EURO 2023, competiţie pe care o organizează alături de Georgia. Aceasta a căzut în grupa B alături de Ucraina, Croaţia şi Spania.

Pentru acest turneu final, care va avea loc în vara anului viitor, ”tricolorii mici” sunt pregătiţi de Emil Săndoi.

Tehnicianul în vârstă de 57 de ani a preluat postul lăsat liber de Florin Bratu în luna august şi a disputat până acum două jocuri de verificare, în septembrie.

A pierdut contra Spaniei, scor 1-4, şi a încheiat la egalitate cu Ţările de Jos, scor 0-0.

”Am făcut o greşeală”. Emil Săndoi a dezvăluit eroarea majoră comisă la România U21 - Spania U21 1-4: ”Trebuia să fac asta” | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Emil Săndoi a vorbit despre eşecul categoric Spania, chiar la al doilea său debut la naţionala de tineret.

Selecţionerul de 57 de ani a dezvăluit greşeala pe care a făcut-o în partida respectivă, una pe care a corectat-o la meciul următor, iar rezultatul s-a văzut. România U21 a scos o remiză cu  Ţările de Jos.

”Era prima mea acţiune la lotul de tineret. Înainte de Spania, jucătorii au venit în etape, câţiva doar cu două-trei zile înainte. Am apucat să facem un antrenament cu echipa doar cu o zi înainte de meci.

M-am gândit să păstrez sistemul pe care îl jucau în celelalte meciuri, cu toate că jucam cu Spania, care are jucători de la Manchester City, Barca şi alte echipe din La Liga.

M-am consultat să schimbăm sistemul la meciul acesta, dar am zis să nu-i dereglez pe jucători. Cred că am făcut o greşeală, trebuia să schimb sistemul.

La jocul cu Olanda am schimbat sistemul şi am jucat altfel”, a declarat Emil Săndoi, la Orange Sport.

Emil Săndoi este pentru a doua oară selecţionerul României U21. Primul mandat a durat şapte ani, în perioada 2006 - 2013.

Afla mai multe despre: emil sandoiromania u21 

viewscnt
Articole similare