Experiențe împreună.
You are here:

”Am făcut o mutare de GENIU”. Gigi Becali, în culmea fericirii! Ce jucător a reuşit să transfere FCSB, după o luptă cu Dan Petrescu

”Am făcut o mutare de GENIU”. Gigi Becali, în culmea fericirii! Ce jucător a reuşit să transfere FCSB, după o luptă cu Dan Petrescu

FCSB

Gigi Becali e în culmea fericirii, după ce FCSB a reuşit să-i dea o lovitură totală lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Chiar dacă a anunţat la TV că nu a intenţionat s-o slăbească pe CFR, Becali, în realitate, se bucură de mutarea pe care a făcut-o în ultima perioadă.

Gigi a făcut o mutare de geniu. L-au luat pe Olaru, în condiţiile în care Dan Petrescu îl pusese ca ţintă principală de transfer”, spun surse din anturajul roş-albaştrilor. Surprinzător, la TV, Gigi s-a ferit să recunoască faptul că l-a luat pe Olaru ca să-l blocheze pe rivalul Petrescu. În spatele uşilor închise, patronul FCSB e în culmea fericirii.

Darius Olaru va rămâne la Mediaş până în ianuarie 2020, atunci când se va prezenta la reunirea FCSB.

Gigi Becali a fost de acord să plătească astfel 600.000 de euro pe un fotbalist pe care îl va putea folosi abia peste şase luni.

Oferta celor de la CFR Cluj era de 300.000 de euro şi un mijlocaş central la schimb. Edi Iordănescu a preferat însă să-l aibă în continuare pe Olaru la echipă pentru a ataca un loc de playoff în sezonul ce stă să înceapă.

viewscnt
Articole similare