Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am făcut-o pentru România". Plini de emoţie, Jaqueline Cristian şi Horia Tecău au făcut show la declaraţii: "Vom petrece pe cinste diseară"

"Am făcut-o pentru România". Plini de emoţie, Jaqueline Cristian şi Horia Tecău au făcut show la declaraţii: "Vom petrece pe cinste diseară"galerie foto

Tenis

Comentarii

A fost o zi magică pentru echipa României de Billie Jean King Cup. În Fernandina Beach, din SUA, tricolorele s-au calificat la turneul final din Sevilla, iar momentul de după victoria cu Ucraina a fost special.

Clipe fabuloase pe teren, imediat după ce România s-a calificat la turneul final din Billie Jean King Cup

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup, după ce s-a impus în meciul decisiv cu 6-2, 7-6, contra perechii Liudmila Kichenok/Nadiia Kichenok. 

După ce în prima zi a întâlniri scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina, a doua zi a fost fără greşeală pentru tricolore, care au câştigat toate cele trei meciuri.

România s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, de la Sevilla, iar reacţiile "la cald" au fost savuroase. 

Organizatorii le-au chestionat pe protagoniste pe teren, iar răspunsurile lor au provocat emoţie. 

"Am făcut-o pentru România", a spus Ana Bogdan, cea care a învins-o pe Elina Svitolina, scor 6-4, 4-6, 6-3, şi a sunat adunarea la 0-2 pentru Ucraina. 

Jaqueline Cristian, cea care a a egalat după ce învins-o pe Lesia Tsurenko, 2-6, 6-4, 6-4, a avut un mesaj pentru suporteri: "Suntem foarte fericite şi recunoscătoare că am avut fanii care ne-au încurajat aici, aţi făcut o diferenţă mare, v-am auzit pe tot parcursul meciului. Mergem în Sevilla cu aceeaşi pasiune, cu acelaşi foc, cu acelaşi spirit de echipă şi mergem să 'murim', nu este gata până nu e gata". 

Cuvântul a fost luat şi de căpitanul nejucător al echipei României, Horia Tecău: "Ne vom bucura pentru acest moment, vom petrece pe cinste diseară şi după ne pregătim pentru Sevilla". 

12 echipe sunt calificate la turneul final din Billie Jean King Cup: România, Australia, Canada, Cehia, Marea Britanie, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Slovacia, Spania, Statele Unite.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania billie jean king cupbillie jean king cupromania ucrainaana bogdanhoria tecaujaqueline cristian 

viewscnt
Articole similare