Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am făcut o primă repriză penibilă!". Florin Tănase, vehement după controversele de la FCSB - Sepsi 1-2: "Pentru ce am primit galben?" + săgeţi pentru CFR

"Am făcut o primă repriză penibilă!". Florin Tănase, vehement după controversele de la FCSB - Sepsi 1-2: "Pentru ce am primit galben?" + săgeţi pentru CFR

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani) a reacţionat la finalul meciului FCSB - Sepsi 1-2. Căpitanul FCSB a vorbit despre faza în care Sebastian Colţescu a dat mai întâi penalty, apoi simulare şi a trimis săgeţă către CFR Cluj, rivala pentru titlu.

Tănase nu înţelege de ce a primit galben pentru simulare la faza în care Sebastian Colţescu a fost indecis. Fotbalistul susţine că nu a solicitat lovitură de la 11 metri. Căpitanul roş-albaştrilor a spus că el şi colegii săi au făcut o primă repriză penibilă, iar apoi a vorbit despre scandalul de sâmbătă seara, de după CFR Cluj - U Craiova 1-2.

"A fost simulare? Nu cred că a fost simulare. Asta e, aşa a văzut, mi-a dat galben. Nu asta este problema, sunt învăţat. Problema este că nu am câştigat, am făcut o primă repriză penibilă, a doua foarte bună. Nu am fost surprinşi deloc, ştiam cum joacă. Am stat foarte prost în teren. Este greu când intri cu handicap la pauză. Nu poţi să revii mereu.

Mi-a arătat cartonaşul şi l-am întrebat de ce, că am călcat pe minge. A zis că nu mai are ce să facă. Pe mine nu mă interesa de ce a întors decizia? Mă interesa de ce mi-a dat galben. Pentru ce? Am călcat pe minge şi am căzut. Dacă mai acumulez aşa încă două cartonaşe?

CFR s-a plâns de arbitraj, cine e mai dezavantajată? Aseară chiar a fost un stand-up pe la televizor după meciul lor. Am râs.De ce? De penalty-urile pe care le cereau ei. Am protestat eu la arbitru de ce nu mi-a dat penalty?", a spus Florin Tănase.

FCSB - Sepsi 1-2, în play-off-ul Ligii 1

FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 2-1, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Gazdele au marcat prin Octavian Popescu, în minutul 68.

Pentru Sepsi au înscris Petrila ’28 şi Mitrea ’81.

FCSB: Vlad – Creţu, Haruţ (Cristea ’48), Miron, Panţîru (Radunovic ’33) – Ov. Popescu (Perianu ’70), Şut, Oaidă (Vînă ’46) – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea – Petrila (Nouvier ’70), I. Păun, Vaşvari (L. Kovacs ’87), Ninaj (Gonzalez ’70), F. Ştefan – Safranko, Golofca (Aganovic ’82). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Oct. Popescu ‘45+3, Tănase ’75 / Dimitrov ’11, Păun ‘83

Arbitri: Sebastian Colţescu – Octavian Şovre, Daniel Mitruţi – Andrei Florin Chivulete

Observator: Nicolae Marodin

 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbliga 1reactie 

viewscnt
Articole similare