Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am fost aproape de Real Madrid". Declaraţii surprinzătoare date de Dani Alves. Cum a glumit pe seama lui Neymar: "I-aş da o mamă de bătaie"

"Am fost aproape de Real Madrid". Declaraţii surprinzătoare date de Dani Alves. Cum a glumit pe seama lui Neymar: "I-aş da o mamă de bătaie"

PSG

Comentarii

Dani Alves a declarat, într-un interviu pentru ESPN, că atunci când era la Sevilla a fost foarte aproape de a semna cu Real Madrid.

“Am fost la 95 la sută să semnez cu Real Madrid. Însă Del Nido este un tip foarte dur. S-a implicat atunci şi Chelsea în discuţii. Del Nido discuta cu unii şi le spunea că cealaltă echipă este dispusă să plătească şi mai mult. Apoi a trebuit să iau o decizie şi până la urmă am rămas la Sevilla. Am fost foarte aproape să semnez cu Real Madrid, dar m-a împiedicat soarta. Mi-a spus că povestea mea va fi la FC Barcelona, cum visam de copil. Şi trebuie să-şi împlineşti visele, nu coşmarurile.

Sunt recunoscător că am reuşit să evit Real Madrid şi, evident, că am semnat cu Barca. Real era o echipă învingătoare. Pentru mine era mai interesant să construim ceea ce am construit la Barcelona. Trebuia să schimbăm istoria şi am făcut-o. La Madrid, am fi adăugat pagini unei cărţi deja scrise. În schimb, la Barcelona a fost diferit. Era o perioadă de tranziţie”, a spus Alves, adăugând că, în momentul în care a aflat de interesul celor de la FC Barcelona pentru el, nu a mai vrut să negocieze cu nimeni (în 2008).

Fundaşul a vorbit şi despre Neymar: "Neymar voia să îşi demonstreze valoarea fără să conteze pe prezenţa lui Messi alături de el. Acum, la PSG, el este într-o perioadă de tranziţie, pentru că nu obţine rezultatele pe care le doreşte. Şi este obsedat de acest lucru şi vrea mereu să fie la vârf. Nu este fericit din moment ce nu a obţinut rezultatele dorite. I-aş da o mamă de bătaie dacă s-ar simţi fericit fără să câştige”.

Întrebat dacă ar paria că Neymar va rămâne la PSG şi în sezonul următor, miza fiind o cină, Alves a răspuns: “O cină nu este de ajuns. Să pariez pe Turnul Eiffel? Cred că va rămâne la PSG”.

Alves şi Neymar, care au jucat împreună la FC Barcelona, sunt din 2017 colegi la Paris Saint-Germain.

Afla mai multe despre: dani alvespsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare