Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost de nerecunoscut”. Primele reacţii după ce Chindia a ratat play-off-ul

”Am fost de nerecunoscut”. Primele reacţii după ce Chindia a ratat play-off-ul

Superliga

Comentarii

Chindia a făcut vizita la Piteşti pentru a disputa ultima etapă şi meciul decisiv al Ligii 1. Formaţia lui Săndoi ar fi putut prinde play-off-ul, dar o pierdere 3-1 cu FC Argeş a distrus speranţele trupei din Târgovişte.

Chindia a ratat play-off-ul în ultima etapă, iar rezultatul slab cu Argeş l-a deranjat pe Săndoi. Antrenorul formaţiei din Târgovişte a recunoscut momentul decisiv al partidei, penalty-ul acordat lui Argeş şi transformat de Malele, şi a contestat decizia arbitrului. Săndoi a mai afirmat că play-out-ul va fi incredibil de dificil şi că, din păcate, formaţia sa nu a strâns destule puncte pentru a putea termina sezonul fără emoţii.

Primele reacţii după ce Chindia a ratat play-off-ul

”De la 11 metri, tot jocul s-a schimbat, tot cursul jocului. Poate sunt eu subiectiv, dar jucătorul nostru a lovit mingea în faza respectivă. După aceea a fost o cădere inexplicabilă a noastră. Am fost de nerecunoscut.

Cred că am picat din punct de vedere psihic, ar fi trebuit să credem până la final. Ne aşteaptă un play-out de foc, pe viaţă şi pe moarte vor fi toate jocurile. Nu avem puncte destule ca să spunem că suntem liniştiţi”, a declarat Săndoi, în urma înfrângerii cu FC Argeş.

în final, Chindia ocupă doar poziţia a 8-a Ligii 1, la egalitate de puncte, 39, cu ocupanta nouă a locului al 7-lea, FC Argeş.

Afla mai multe despre: liga 1fc argeşchindia târgovişteargeş chindia 

viewscnt
Articole similare