Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost mai ţărănuş”. Portarul român cu cele mai multe goluri din penalty predă o lecţie despre cum se execută o lovitură de la 11 metri

”Am fost mai ţărănuş”. Portarul român cu cele mai multe goluri din penalty predă o lecţie despre cum se execută o lovitură de la 11 metri

Fotbal

Comentarii

Mircea Bornescu, portarul cu 13 reuşite în fotbalul românesc, a rememorat, în direct la Telekom Sport, momentul marcării primului său gol din lovitură de pedeapsă.

”Îmi aduc aminte primul gol, l-am marcat în liga a doua, chiar de ziua mea. Ţin minte că antrenor era nea Nae Ungureanu. Mi-a promis că dacă o să avem un penalty o să îl bat eu. Vă daţi seama, am avut mari emoţii în acel moment. Mă gândeam, dacă ratez ce fac în situaţia aceea, cum ajung repede în poartă. Am închis ochii şi am tras tare.

Tot timpul, când aveam la jocuri şcoală sau la meciuri amicale câte un penalty, îl băteam eu. Nu prea am ratat”, a spus Mircea Bornescu.

Fostul goalkeeper avea un mare avantaj când se afla la punctul cu var: ştia exact cum gândeşte un portar în astfel de momente.

”Am fost mai tătănuş, dădeam tare. În oarecare măsură cam ştiam ce gândeşte un portar, mă puneam în locul lui şi ştiam cam unde şi-ar dori el ca eu să bat”, a mai spus Mircea Bornescu.

Find întrebat dacă l-a susprins faptul că Pigliacelli a bătul penalty-ul la meciul cu FCSB, Mircea Bornescu a spus: ”Nu neapărat, pentru că şi el e un portar bun, care loveşte foarte bine mingea, am văzut că degajează foarte bine, foarte precis. Tot timpul participă la contraatacul echipei, prin el de fapt contraatacul echipei se desfăşoară şi nu m-a surprins.”

Afla mai multe despre: bornescupenaltygol din penalty 

viewscnt
Articole similare