Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am fost penibili. Nu se mai poate aşa!” Steliano Filip îl aşteaptă pe Rednic: ”Dacă vine, cred că vom face treabă bună”

”Am fost penibili. Nu se mai poate aşa!” Steliano Filip îl aşteaptă pe Rednic: ”Dacă vine, cred că vom face treabă bună”

Dinamo București

Comentarii

Steliano Filip a fost extrem de dezamăgit de evoluţia formaţiei sale în partida derby din Bănie.

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a X-a din Liga I. Houri, Ivan, Cîmpanu, Căpăţână şi Markovic au marcat golurile oltenilor. Din minutul 16, Dinamo a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Giafer a fost eliminat. El a primit al doilea cartonaş şi implicit cartonaşul roşu după un fault în careu asupra lui Ivan.

”Atât eu, cât şi restul echipei în această seară am fost penibili. Nu ne rămâne decât să muncim, să punem capul în pământ şi să câştigăm următorul joc, pentru că nu se poate în halul acesta. Problema este la noi, la jucători, nu la staff, nu la conducere. Noi intrăm pe teren şi în această seară ne-am făcut de ruşine şi până la urmă este imaginea noastră în joc. Nu se mai poate aşa, pentru că suntem la Dinamo şi indiferent cine intră pe teren trebuie să arate că merită să poarte acest tricou. Nu se mai pune problema să vorbim despre domnul Rednic ca şi antrenor , pentru că ştim că este un antrenor foarte bun. Eu am mai lucrat cu el şi am avut nişte evoluţii bune. Dacă vine, sunt convins că vom face o treabă foarte bună.” a spus Steliano Filip, la finalul derby-ului din Bănie.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare